Figyelem! Ez az oldal már csak archívumként funkcionál! Kérjük látogass el az élő oldalunkra: http//tutorial.shapes.hu
Inaktivitás
2012. 05. 29.
betasector

AB

Aki nézi az oldalt, láthatja hogy az ígért tutorialok helyett inaktivitás jellemző a Shapesre. Ezt egyszerűen meg tudom magyarázni: nem éri meg az oldallal foglalkozni.

Ugyanis három projectben van részem, ezek közül az egyiket mindjárt kiemelem, a másik kettő pedig egy Spectral fedőnevű iPhone játék, amiben kb. minden tereptárgyat nekem kell elkészítenem, és a szörnyek egy részét is. 

A másik pedig a BioSkill, amiről nem igazán írhatok, a lényeg hogy orvosi szimulációkhoz készítjük el a vizualizációt.

A fő ok pedig az Ancient Beast. A játékról annyit érdemes tudni, hogy körökre osztott stratégiai játék lesz, ami minden böngészőben működni fog. Egyelőre előre renderelt animációkat fog tartalmazni, később várható teljes 3ds real-time verzió is.

A csapathoz nemrégen csatlakozott David 'deevad' Revoy, aki időnként ki fog minket segíteni festményeivel, és Jeepster3d aki már javában sculptol.

Ezek a projectek elég gondolkodni valót adnak, a maradék időmet pedig szeretném tanulásra fordítani. Egyébként pedig sajnos azt kell észrevennem hogy a Shapes egy jó ötlet lehetne, de nem így és nem itt. Több tartalom, de több tartalom szolgáltató is kellene. Egyedűl nem bírom el, a magyar tutorialoknak pedig sajnos nincs kelendősége.

Amíg úgy nem döntök, hogy megszűntetem a blogot, továbbra is teszek ki érdekességeket, timelapse videókat, tutorialokat, de nem lesz hetente videó. Aki pedig többet szeretne megtanulni, keressen meg engem, vagy Áront MSN-en Skypeon vagy IRC-n, egyébként pedig tessék megtanulni angolul és böngészni a fórumokat. Akinek nincs nyelvérzéke, az haladjon a mindentbele közösségi oldalára.

Hozzászólások ()

támogass minket

A beérkezett összeget az oldal fejlesztésére és a szerkesztők motivációjára használjuk fel. 

legnépszerűbb bejegyzés

Love tree

Boldog Valentin napot mindenkinek!

A mai nap Nagy Mihály közzé tett egy gyönyörű festményt, és az elkészítéséről szóló videót is. Fogadjátok szeretettel az alkotást!

 

kövess minket!

ajánló