Figyelem! Ez az oldal már csak archívumként funkcionál! Kérjük látogass el az élő oldalunkra: http//tutorial.shapes.hu
Function 2012
2012. 08. 27.
betasector

f12

Idén 10. alkalommal kerül megrendezésre a digitális világ egyik legérdekesebb, és talán legfontosabb rendezvénye, a Function. Aki nem tudja mi az a Function, kattintson a képre és olvaskodjon. 

Dióhéjban: a functiont demoscenerek tartják demoscenereknek, ott lesz az összes hazai nagyágyú, grafikusok, kóderek és zenészek.  Továbbá a People Can Fly előadást tart a Bulletstormról, a Havok pedig a saját enginejükőrl. Emellett pedig lehet indulni több versenyszámban is. Mindenképpen megéri benézni azoknak akik kicsit is érdeklődnek a digitális művészetek iránt, és a gamereket sem lincseljük meg. 

Egy kis ízelítő abból hogy miféléket lehet majd megcsodálni:

 

Az idei party érdekessége, hogy hazánkban először itt vetítik le a Indie Game: The Movie c. filmet, ami természetesen játékfejlesztőkről szól.

Ha szeretnétek tudni hogy milyen lesz a hangulat, milyen emberekkel lehet találkozni az F12-n, érdemes megnézni ezt a díjnyertes dokumentumfilmet róluk:

Hozzászólások ()

támogass minket

A beérkezett összeget az oldal fejlesztésére és a szerkesztők motivációjára használjuk fel. 

legnépszerűbb bejegyzés

Love tree

Boldog Valentin napot mindenkinek!

A mai nap Nagy Mihály közzé tett egy gyönyörű festményt, és az elkészítéséről szóló videót is. Fogadjátok szeretettel az alkotást!

 

kövess minket!

ajánló