Figyelem! Ez az oldal már csak archívumként funkcionál! Kérjük látogass el az élő oldalunkra: http//tutorial.shapes.hu
Rólunk

A Shapes egy nonprofit szervezet, egy csoport project, aminek az alapja az önképzés, egymás segítése. A weblapon több kategóriában lesznek megtalálhatók különböző oktatóanyagok, inspirációs videók.

Fő műsor:

A Shapes minden héten új videókkal jelentkezik általános design elmélettel és program specifikus tippekkel trükkökkel. A kiindulási pont a Blender 2.6x széria, de foglalkozunk majd Gimppel és Photoshoppal is, azok kezelőfelületével, alapjaival, textúrák elkészítésével, egyéb kevésbé ismert applikációkkal is.

Egyéb műsorok:

A Shapes 3D extra hosszú, kimerítő tananyagokkal, timelapse videókkal foglalkozik, kizárólag 3D témában. Nem kizárt egyéb szoftvercsomagok ismertetése sem a jövőben, de fő témánk az ingyenes Blender 2.6x lesz.

A ShapesX egy egyelőre tervben lévő műsor, amibe vállalkozó szellemű olvasóink küldhetik majd be saját videóikat, főleg 2-10 perces tananyagokat. Ezt a műsort addig jegeljük amíg nincs megfelelő szintű olvasótábor.

Igyekszünk bővíteni a kínálatot, később befuthat egy zenével foglalkozó ShapesM és egy digitális festéssel foglalkozó Shapes 2D extra is.támogass minket

A beérkezett összeget az oldal fejlesztésére és a szerkesztők motivációjára használjuk fel. 

legnépszerűbb bejegyzés

Love tree

Boldog Valentin napot mindenkinek!

A mai nap Nagy Mihály közzé tett egy gyönyörű festményt, és az elkészítéséről szóló videót is. Fogadjátok szeretettel az alkotást!

 

kövess minket!

ajánló