Figyelem! Ez az oldal már csak archívumként funkcionál! Kérjük látogass el az élő oldalunkra: http//tutorial.shapes.hu
Szerkesztők

Ismerd meg a csapatot!


Főszerkesztő, ötletgazda

Török Zsolt

Hard-surface modellezéssel, kompozitálással, effektekkel foglalkozom. Több futó és halott projectben is részem van, illetve volt. Segédkeztem a Materia: The awakening kisfilm díszleteivel, és az Ancient Beast című játékon a mai napig dolgozom a Freezing Moonnál, ahol már angol nyelven megjelent jópár oktatóanyagom. Mindezek mellett egy komolyabb szabadúszó munkát is vállalok a Bioskill GMBH cégnél.

Főként Blenderrel dolgozom, elboldogulok Gimppel és Photoshoppal is, alkalmanként webdesignnal is foglalkozom. Az évek során önszorgalomból felhalmozódott tudást szeretném megosztani a digitális művészet minden formájáról.

Hogy miért? Mert ezek a pár perces videók segítenek fókuszálni, fejlődni és formában maradni, ezen felül pedig szeretem látni, ha valaki tőlem tanult dolgokkal hoz létre valami újat.

Portfólió: http://bfolio.sectorbros.hu/

 

Szerkesztő


Csatlós Áron 

Webdizájnnal, arculattervezéssel, hard-surface modellezéssel foglalkozom. Alapítója vagyok a 'The Owl Agency'-nek, ahol a webdizájner szerepét töltöm be. Emellett folyamatosan fejlesztem magam. Blendert, Photoshopot használok, az ezekben megszerzett tudást és tapasztalatot igyekszem fogyasztható formában publikálni. 

 

Tárhely, domain és weboldal:

Zsámboki Roland

támogass minket

A beérkezett összeget az oldal fejlesztésére és a szerkesztők motivációjára használjuk fel. 

legnépszerűbb bejegyzés

Love tree

Boldog Valentin napot mindenkinek!

A mai nap Nagy Mihály közzé tett egy gyönyörű festményt, és az elkészítéséről szóló videót is. Fogadjátok szeretettel az alkotást!

 

kövess minket!

ajánló